1-3 maart 2019: met WFTC naar BikeMotion

Beste WFTC’ers

In de laatste dagen voor het fietsseizoen weer helemaal losbarst, is het wellicht leuk om alles nieuwe snufjes op fietsgebied te bekijken en proberen. Dat kan prima op de BikeMotion in Utrecht. Alle informatie wat je allemaal kan doen en zien op de BikeMotion kun je vinden op de: BikeMotion website. De beurs is open van 10:00 tot 17:00.

Tickets voor de BikeMotion kosten (on-line voorverkoop) € 12,50 + € 1.  Koop je BikeMotion ticket hier. Maak gebruik van de scherpe EARLY BIRD AANBIEDING. Een dagkaart kost nu €11,50 in plaats van €16,-. Je ontvangt bij iedere ticket ook nog eens een waardebon van €20,- te besteden bij FuturumShop. Met deze speciale aanbieding verdien je meteen je ticket terug, die kans kun je niet laten lopen.

De WFTC betaald € 3,50 van je kaartje. Voeg een foto van je toegangsbewijs bij je opgaaf en de penningmeester maakt € 3,50 WFTC BikeMotion bijdrage aan je over.

Vervoer (carpoolen of  met de trein – er is iemand met een meereiskortingskaart) en consumpties zijn voor eigen rekening.

Ga jij mee naar de BikeMotion? Meld je uiterlijk 1 maart 2019 aan, ivm online kaartjes kopen.

Geef snel op, of als je nog vragen hebt, gebruik het onderstaand formulier

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw mobiel *

Vervoer (Kunt u iemand meenemen?) *

Eigen vervoerRij graag meeHeb 1 extra plaatsHeb 2 extra plaatsen

Toegangsbewijs (voeg een foto of bestand toe van je on-line gekochte toegangsbewijs) *

Uw IBAN-bankrekeningnummer

Uw bericht

ReCaptcha’s worden gebruikt om te voorkomen dat onze WFTC site gehackt wordt. Door aan te geven dat u geen robot bent kan de site vast stellen dat u een normale gebruiker bent.

* verplichte velden

WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Gegevens worden alleen gebruikt bv dit evenement en korting over te kunnen maken, daarna worden deze gegevens vernietigd. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit.