25 februari 2018 – Clinic Stages Cycling Sportcentrum Vredehof

Clinic Stages Cycling Sportcentrum Vredehof
Na het succes van de Wattbike clinic begin 2017 heeft Niels Appelman het initiatief genomen om voor WFTC leden om op 25 februari een indoor fiets clinic te organiseren. En niet zomaar spinning, … Stages Cycling!
Programma 25 februari 2018:
10.00 uur Aankomst met koffie
10.15 uur Uitleg Stages Cycling wattage en uitleg FTP test
10.45 uur Omkleden
11.00 uur 1 uur les met FTP test
 
Waarom Stages Cycling Indoor fietsen bij Sportcentrum Vredehof?
Onze Stages Cycling lessen zijn niet zomaar lessen! Maar lessen met een doel. Het doel om je beter te maken en dat kunnen we nog zichtbaar maken ook door middel van een FTP-test.
De term FTP staat voor functional threshold power, oftewel het vermogen dat je een uur lang kunt wegtrappen. Het omslagpunt is de hoogste intensiteit die je voor een langere tijd kunt volhouden. Als je harder probeert te gaan (VO2 max) zul je merken dat je binnen enkele minuten gaat verzuren en je dit hogere tempo dus niet lang kan volhouden. Een zo hoog mogelijk vermogen op het omslagpunt (FTP) is dus een belangrijke trainingsdoelstelling voor vee wielrenners. Hoe hoger deze waarde, hoe beter je in wedstrijden/toertochten uit de verf zal komen.
Speciaal voor WFTC-leden en introducees biedt Sportcentrum Vredehof jullie de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Dit zal zijn op 25 februari 2018 op Vredehofstraat 5, 1624 XG Hoorn.
Aanmelden kan via het formulier hieronder.
Uw naam *

Uw e-mail *

Ik kom op de Stages Cycling Clinic

Uw bericht

ReCaptcha’s worden gebruikt om te voorkomen dat onze WFTC site gehackt wordt. Door aan te geven dat u geen robot bent kan de site vast stellen dat u een normale gebruiker bent.

* verplichte velden