18 Augustus 2019, WFTC toertocht: Dijk en Duinenroute (70-100km)

18 Augustus 2019, WFTC toertocht: Dijk en Duinenroute (70-100km)

Op zondag 18 augustus organiseert de WFTC een toertocht voor iedereen, Dijk en Duinenroute, rij jij ook gezellig mee? Voor deze route zijn er twee routes gemaakt, 70 en 100 km.

Vanaf 08:30 ben je welkom om je in te schrijven. We starten bij de kantine aan de Noorderdracht 42a in Oosterblokker (Kantine van de Handbalvereniging en WFTC!) om 09.00 uur gepland. We starten in diverse groepen, die elke een eigen snelheid aanhouden. Kies de groep die bij je past anders waai je eraf.

De volgende toertocht van de Westfriese Toerclub wordt verreden op zondag 1 september – Markermeer. Wie weet zien we elkaar dan ook weer….

Volg ons ondertussen op www.wftc.eu

 

Wilt u het GPS bestand van de route ontvangen?

Dat kan!  Je kunt dan zelf de GPS bestanden vanaf ongeveer 4 dagen voor de tocht downloaden van de WFTC site.

GPS bestand WFTC toertocht

WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Gegevens worden gebruikt voor opvragen van GPS en max. 2 jaar bewaard met als mogelijk doel gebruikers te kunnen benaderen voor overige WFTC evenementen en/of lidmaatschap. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit.