19 Mei 2019, WFTC toertocht: Fortenroute (65-75-130km)

19 Mei 2019, WFTC toertocht: Fortenroute (65-75-130km)

Op zondag 19 mei organiseert de WFTC een toertocht voor iedereen, Fortenroute, rij jij ook gezellig mee? Voor deze route zijn er drie routes gemaakt, 65, 75 en 130 km.

Vanaf 08:30 ben je welkom om je in te schrijven. We starten bij de kantine aan de Noorderdracht 42a in Oosterblokker (Kantine van de Handbalvereniging en WFTC!) om 09.00 uur gepland. We starten in diverse groepen, die elke een eigen snelheid aanhouden. Kies de groep die bij je past anders waai je eraf.

De volgende toertocht van de Westfriese Toerclub wordt verreden op zondag 2 juni – Hel van de Wieringermeer. Wie weet zien we elkaar dan ook weer….

Volg ons ondertussen op www.wftc.eu

 

Wilt u het GPS bestand van de route ontvangen?

Dat kan! Vul het onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot de download locatie (en wachtwoord). Je kunt dan zelf de GPS bestanden vanaf ongeveer 4 dagen voor de tocht downloaden van de WFTC site.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Gegevens worden gebruikt voor opvragen van GPS en max. 2 jaar bewaard met als mogelijk doel gebruikers te kunnen benaderen voor overige WFTC evenementen en/of lidmaatschap. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit.