23 September 2018: WFTC toertocht: Dijk en Duinentocht (70/100km)

Dijk- en Duinentocht

Op zondag 23 september wordt de ploegentijdrit gereden van het WK-wielrennen voor mannen in Innsbruck. Na de prima Nederlandse prestaties tijdens de Giro en de Tour, wordt uiteraard gehoopt op een nieuw succes voor de ploeg van Tom Dumoulin. Zijn ploeg won de tijdrit in 2017. Het zal  lastig worden. De kans dat Peter Sagan op 30 september weer individueel kampioen wordt, acht hijzelf bijzonder klein. Het ontzettend zware, bergachtige parcours is niet in zijn voordeel.

Met de Westfriese Toerclub uit Blokker bent u op zondag 23 september alvast verzekerd van een overwinning. Op het programma staat namelijk de Dijk- en Duinentocht. Altijd leuk! En ook veilig, want de gekozen wegen zijn niet alleen leuk, maar vooral veilig. Zeker met een helm op het hoofd en de telefoon in de achterzak.

Op zondag 23 september staan er twee afstanden op het programma: 70 en 100 km.

Bij de start aan de Noorderdracht 42a in Oosterblokker (Handbalvereniging) staat de 100 km en de 70 km om 09.00 uur gepland. Duidelijk wordt aangegeven welke snelheid de diverse groepjes gaan rijzen. Doe er uw voordeel mee.

De langste rit gaat naar Duinvermaak in Bergen via Avenhorn, Oterleek en Egmond a/d Hoef. Terug eerst door het bos en dan naar Koedijk, HHwaard en Zwaag op de finish af. De rit van 70 km gaat naar De Evenaar in Warmenhuizen via Zuidermeer en Schoorldam. Terug langs Oudkarspel, De Weel en Spanbroek naar de start.

Op zondag 7 oktober rijden wij onze laatste rit: de Herfsttocht.

Wie weet zien we elkaar dan ook weer….

 

Wilt u het GPS bestand van de route ontvangen?

Dat kan! Vul het onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot de download locatie (en wachtwoord). Je kunt dan zelf de GPS bestanden vanaf ongeveer 4 dagen voor de tocht downloaden van de WFTC site.

[contact-form-7 404 "Not Found"]