Le Petit Tour de France – 2019

Le Petit Tour de France van 26 – 31 mei 2019

Na de geweldige ervaring door de Pyrenees in 2017, de Alpen in 2018, is het idee snel geboren om ook in 2019 een nieuwe uitdaging aan te gaan.
In een week van Valkenburg (NL) naar Morzine (Fr), een ware trektocht,
je hoeft alleen te fietsen, de rest is geregeld!

Een 6 daags wielersportevenement van 26 mei t/m 1 juni 2019, van Valkenburg naar de wintersportplaats Morzine in de Franse Alpen, georganiseerd door WVCM.

Een uniek wielersportevenement voor de sportieve, en uitdaging zoekende, wielersporter. “Le Petit Tour de France” is een wielersportevenement met een afstand van 800 km met daarbij 15.000 hoogtemeters. De tocht wordt gefietst in 6 dagen van gemiddeld 150 km en 2.500 hoogtemeters per dag.  De tocht voert vanuit Valkenburg door de Ardennen, het Eifelgebergte, de Elzas, de Vogezen, het Jura gebergte en de laatste twee dagen via Zwitserland door de Alpen naar de wintersportplaats Morzine.

Vertrekken op zondag 26 mei vanuit Valkenburg en bereiken op vrijdag aan het eind van de dag de plaats Morzine.
Onderweg overnachten we in uitstekende hotels. Op zaterdag 1 juni vertrekken we per luxe touringcar met fietstrailer terug naar Valkenburg

Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 50 personen. Tijdens het evenement is een masseur aanwezig. Zwaarte van deze tocht is gewaardeerd op 4 ♥♥♥♥

Dit arrangement is volledig verzorgd door WielerVerenigingCycleMates met comfortabel overnachtingen o.b.v. vol pension begeleiding met volgauto en verzorging onderweg. Deze reis is beschikbaar voor iedereen!
WFTC promoot dit evenement, maar is niet verantwoordelijk voor de organisatie!

Programma:

 

Kosten:

Alle informatie over deze tocht kun je vinden op de website van WVCM : WVCM – Le Petit Tour de France