Lid worden

Ben je enthousiast? Regelmatig samen fietsen in een groep door het mooie Westfriesland? En wil je daarnaast ook nog gebruik maken van de volgende voordelen?

  • Gratis deelname aan de toer- en clubritten (openings- en sluitingsrit), trainingsritten alsmede van de ritten van zustervereniging Toerclub Grootebroek
  • WFTC clubkleding tegen zeer gunstig tarief. Het basis set (Shirt korte mouw, Bibshort kort en sokken) kost slechts 37,- Euro!
  • Lidmaatschap van de NFTU, inclusief 6x per jaar het blad Fietssport op de mat
  • Je fiets is verzekerd tot een maximale waarde van 1.000 euro (bij nieuwe fiets, voor exacte voorwaarden: https://www.ntfu.nl/NTFUvoorjou/Lidworden.aspx
  • Deelname aan de feestavond, zomerBBQ, meerdaagse evenementen en winteractiviteiten.

Lid worden van de WFTC kan via het invullen van onderstaand formulier. Dit is voldoende en de secretaris ledenadministratie neemt zo snel mogelijk contact met je op.
De verstrekte gegevens zullen door ons met respect voor privacy worden behandeld.

Tarieven 2018
Soort lidmaatschap Kosten per jaar
Basis lidmaatschap 60 Euro
Gezins lidmaatschap 57 Euro
M-Lidmaatschap

(ook lid van andere club)

28 Euro
Donateur 25 Euro
Uw achternaam (verplicht)

Uw voorletters

Uw roepnaam

Geslacht
ManVrouw

Uw e-mail (verplicht)

Uw IBAN-bankrekeningnummer

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

NTFU-lidnummer (indien reeds lid via een andere vereniging)

Geboortedatum

Telefoonnummer

Mobiel

Beroep (optioneel, anders is een – afdoende)

Ik ga akkoord met de voorwaarden voor automatische incasso en het huishoudelijk reglement van de vereniging. *

ReCaptcha’s worden gebruikt om te voorkomen dat onze WFTC site gehackt wordt. Door aan te geven dat u geen robot bent kan de site vast stellen dat u een normale gebruiker bent.

*Verplicht veld

De WFTC werkt met automatische incasso voor het innen van de jaarlijkse contributie. Voor de voorwaarden: algemene voorwaarden automatische incasso.

Je gaat akkoord met het huishoudelijk reglement van de vereniging, Je hebt een bedenktijd van 8 weken. Binnen deze tijd kunt je je inschrijving kosteloos annuleren/stoneren. Als je de contributiebetaling storneert vervalt je lidmaatschap.

Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan moet je uiterlijk 30 november van het jaar voorafgaande aan het nieuwe contributiejaar schriftelijk je lidmaatschap opgezegd hebben bij de ledenadministratie.