Lid worden

Ben je enthousiast? Regelmatig samen fietsen in een groep door het mooie Westfriesland? En wil je daarnaast ook nog gebruik maken van de volgende voordelen?

  • Gratis deelname aan de toer- en clubritten (openings- en sluitingsrit), trainingsritten alsmede van de ritten van zustervereniging Toerclub Grootebroek
  • WFTC clubkleding tegen zeer gunstig tarief. Het basis set (Shirt korte mouw, Bibshort kort en sokken) kost slechts 37,- Euro! (tarief t/m eind 2019!)
  • Lidmaatschap van de NFTU, inclusief 6x per jaar het blad Fietssport op de mat
  • Je fiets is verzekerd tot een maximale waarde van 1.000 euro (bij nieuwe fiets, voor exacte voorwaarden: https://www.ntfu.nl/NTFUvoorjou/Lidworden.aspx
  • 10% korting bij Konijn cycling in Hoorn
  • Deelname aan de feestavond, zomerBBQ, meerdaagse evenementen en winteractiviteiten.

Lid worden van de WFTC kan via het invullen van onderstaand formulier. De secretaris ledenadministratie neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Tarieven WFTC lidmaatschap    
Soort lidmaatschap Kosten per jaar (2019) Kosten per jaar (2020)
Basis lidmaatschap 61 Euro 65 Euro
Gezins lidmaatschap 58 Euro 62 Euro
M-Lidmaatschap

(ook lid van andere club)

29 Euro 31 Euro
Donateur 25 Euro 27,50 Euro

Tarieven voor het clubjaar 2020 zijn vastgesteld door de WFTC jaarvergadering van 1 maart 2019.

Uw achternaam (verplicht)

Uw voorletters

Uw roepnaam

Geslacht
ManVrouw

Uw e-mail (verplicht)

Uw IBAN-bankrekeningnummer

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

NTFU-lidnummer (indien reeds lid via een andere vereniging)

Geboortedatum

Telefoonnummer

Mobiel

Beroep (optioneel, anders is een – afdoende)

Ik ga akkoord met de voorwaarden voor automatische incasso en het huishoudelijk reglement van de vereniging. *

ReCaptcha’s worden gebruikt om te voorkomen dat onze WFTC site gehackt wordt. Door aan te geven dat u geen robot bent kan de site vast stellen dat u een normale gebruiker bent.

*Verplicht veld

De WFTC werkt met automatische incasso voor het innen van de jaarlijkse contributie. Voor de voorwaarden: algemene voorwaarden automatische incasso. Je gaat akkoord met het huishoudelijk reglement van de vereniging, Je hebt een bedenktijd van 8 weken. Binnen deze tijd kunt je je inschrijving kosteloos annuleren/stoneren. Als je de contributiebetaling storneert vervalt je lidmaatschap. Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan moet je uiterlijk 30 november van het jaar voorafgaande aan het nieuwe contributiejaar schriftelijk je lidmaatschap opgezegd hebben bij de ledenadministratie. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Gegevens worden opgenomen in de WFTC ledenadministratie. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit.