En daar gaat de sate! Rondje Markermeer

Na een geslaagde en gezellige barbecue moesten de koolhydraten die we gisteren gestapeld hebben vandaag weer gebruikt worden. En dat hebben we gedaan met een rondje Markermeer. Via enkhuizen, lelystad,almere zijn we naar de koffie in Muiden gereden. Hier de snelle suikers weer aangevuld te hebbende zijn we volle vaart via Amsterdam en purmerend weer naar Hoorn gesneld. Bij het naambordje is daar nog een kleine sprint uitgeperst en gewonnen door onze Joost. De weergoden waren ons deze dag wel weer gunstig gestemd en met hier en daar een wolkje was het fantastisch fietsweer.

 

 

We hebben helaas ook een klein pechgevalletje gekend met een kapotte buitenband. Deze is echter verholpen met de hulp van Bicycle Madmen op IJburg. Hierdoor is toch iedereen veilig thuis geraakt.

      

 

De mannen die zich gisteren hebben ingehouden hebben een kleiner stukje gereden richting Marken en hebben daar innerlijke mens versterk met koffie en een puntje. Na de vogeltjes gevoerd te hebben hebben zij netjes hun rondje afgemaakt.

 

Al met al een geslaagde ochtend/middag. Volgende keer weer?