Ook na de winterstop houdt het niet op.

Met zo’n 50 leden en partners vierde de WFTC het jaarfeest 2019 bij Het Wapen van Hoorn. Tot clubkampioenen kroonden zich dit jaar Willem Heins (>17.000 km) en Ank Knook (>14.000 km). Nico Mul en Joost Carol voltooide de rond de wereld challenge (>40.000 km totaal, of veelvoud). Onze wegkapiteins, waar we dit jaar voor het eerst mee rijden, werden in het  zonnetje gezet en kregen hun officiële NFTU certificaat. Maar na het ‘officiële’ gedeelte tijd voor vermaak met een drankje in de hand: Ik hou van Holland! De beide teams streden in de van de televisie bekende oer-Hollandse spelletjes om de meeste punten. Toch erg grappig om zo andere talenten, naast fietsten, van je clubgenoten te ontdekken. Het laatste bom spel moest de beslissing brengen, waarna de teams zich weer verzoenden en de avond gezellig vol kletsen. Tot volgende jaar.

 

 

Wat een stralende stralende herfstdag! Zo’n en weinig wind, handschoenen, lange broek en een extra laagje zijn wel een must, maar dan heb je alle ingrediënten voor een top fietsdag.
Om 09:00 stonden er 18 WFTC-ers en Peloton 2.0 fietsers klaar voor een ritje op heerlijk cruisingtempo richting Amsterdam en Monnickendam. Na de koffie in Monnickendam nog ff een ‘iets’ hoger tempo tot de schouwburg van Hoorn. Heerlijk rondje.

Wil je nou ook nog eens een rondje mee fietsen? Schrijf je in en kom erbij.