WFTC wijnproeverij 3 maart 2017

Afgelopen vrijdag 3 maart 2017 was het dan eindelijk zover. De eerste, enige echte WFTC-wijnproeverij, mede mogelijk gemaakt door Wijnkoperij Schermer. Dat is natuurlijk even heel wat anders dan op zondagochtend (of maandag, of dinsdag, of….), maar wat een enthousiasme. De leden (12 en 5 introducees) waren al vroeg binnen gedruppeld om maar geen milliliter wijn te hoeven missen, Het was sowieso

vertrouwd, want we hebben een rondje gedaan, niet op de fiets maar door Europa (en van wijn). Wij toerfietsers houden van rondjes maken dus dat moet je er dan ook gewoon in houden. Over de wijnen niets dan goeds en lekkers, van Italië naar Kroatië en van Portugal via Spanje naar Macedonië. En als finale ook nog een hele speciale wijn als extraatje van het huis. De hele avond zijn er alleen maar enthousiaste leden en introducees gesignaleerd en een vervolg mag er zeker komen. Wijnkoperij Schermer: bedankt voor de goede verzorging, heel helemaal top! En leden; bedankt voor het mede mogelijk maken van deze avond!

Zo zie je maar weer dat juist onze leden de club maken. Volgende keer weer?

Als je iets voor de club wilt organiseren, ondersteunen wij jullie daarbij van harte!

Nu kunnen we in het weekend weer verder gaan met onze rondjes door het mooie West Friesland. Sluit je dus gerust aan bij onze trainingsgroepen en kom meer te weten over onze activiteiten.