WFTC zomer Barbecue

Zaterdag 9 september organiseerde de WFTC de zomerbarbecue. Na het succes van vorig jaar was dit voor herhaling vatbaar. En dat vonden 45 leden met hun partners ook, wat een mooie groep voor deze gezellige avond. En lokaal viel de regen bijna de hele week met bakken uit de hemel, tijdens de barbecue scheen de zon!

Enkele WFTC leden waren op de zaterdag al vroeg in de weer met de voorbereidingen. Onder andere Ruud die in de keuken stond, Ank voor het regelen van de drank, Niels snijdt fruitsalade, Ton die met een bus vol tenten, verlichting en BBQ gerij zorgt dat we er warmpjes bijzitten. Dit zijn slechts enkele van onze vrijwilligers die deze barbecue mogelijk hebben gemaakt.

Bij de opening, door Ton een speciaal welkom voor onze sponsoren, Ton van STABO en Jacco en team van Konijn (Koedooder en NBB waren helaas verhinderd). Hiermee is het buffet geopend en doen we ons tegoed aan de voortreffelijke salades, vlees en stokbrood. Uiteraard veel fietsverhalen, Wilco Kelderman aanmoedigen in de laatste Vuelta etappe (wat een mooie overwinning voor Contador, in stijl!), doelen bedenken voor volgend jaar en ga zo maar door.

Zo bij het vallen van de duisternis, maakten vele handen ligt werk om deze BBQ goed af te sluiten, bedankt allemaal en tot het volgende event!