Veluwe 2018 – WFTC meerdaagse

WFTC toertocht Veluwe, van 18 Mei tot 21 Mei 2018

Inschrijving is GESLOTEN ! 

Meerdere dagen fietsen in de Veluwe,omgeving Putten, een weekend inspannen, maar tegelijkertijd ook lekker ontspannen. Zo aan het begin van het seizoen een mooie gelegenheid voor bijpraten. Deelname is geschikt voor elk type fietser, het gebied fietsroutes bevat voor elk niveau en tempo. Gedurende het programma is er uiteraard de mogelijkheid om hier een eigen invulling aan te geven.

 

Wanneer:       Vrijdag 18 mei 2018 t/m maandag 21 mei 2018.

Vrijdag incheck hotel 15.00 uur en maandag uitchecken om 11.00 uur.

Waar:              Putten op de Gelderse Veluwe.

Verblijf:           Hotel Hof van Putten op basis van overnachtingen inclusief ontbijt op een 2 pers.kamer met aparte bedden, douche en toilet.

Kosten:           115 euro per persoon. Lunch en diner verzorgen we zelf (eigen kosten) in en om Putten zijn genoeg restaurants.

Voor wie:        WFTC leden met eventuele aanhang.

Inschrijven:     Voor vrijdag 11 mei 2018.

Er is plaats voor 14 personen. Indien er zich meer deelnemers aanmelden, zal getracht worden om het aantal plaatsen uit te breiden. Lukt dit niet dan zal toewijzing geschieden op datum van aanmelding, dus “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.”

Er wordt verbleven op 2 persoonskamer met 2 eenpersoons bedden en de kamers bevinden zich op de begane grond met er voor een klein terras met tuinmeubilair.

VERVOER

Het is de bedoeling dat de deelnemers op de fiets naar Putten gaan op vrijdag en maandag weer terug naar huis. Hiervoor zijn twee routes uitgezet van ongeveer 100 km. Het vervoer van de bagage dient onderling te worden geregeld. De deelnemers die met eigen auto naar Putten gaan zouden de bagage van de fietsers mee kunnen nemen.

Voor degene die niet naar Putten heen en weer willen of kunnen fietsen is het de bedoeling dat zij voor eigen vervoer zorgen. Putten is ook gemakkelijk per trein te bereiken. Hoorn Kersenboogerd – Putten via Utrecht CS, reistijd 2 uur. Station Putten ligt 3 km van het centrum.

FIETSROUTES

Voor zaterdag en zondag zijn 3 fietsroutes uitgezet van ongeveer 60 km en 2 routes van ongeveer 100 km.

 

 

 

 

Verzekering & aansprakelijkheid: 

  • De reis is zonder reis e/o annuleringsverzekering. Graag daarom zelf je reis e/o annuleringsverzekering regelen
  • Je neemt geheel op eigen risico deel aan deze reis. WFTC is niet aansprakelijk voor letsel of schade van wat voor een aard dan ook. Voor meer informatie zie WFTC spelregels meerdaagse

Meer informatie en opgaaf:

Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Hoiting (janhoising@hotmail.com)

Opgeven kan middels onderstaand formulier. Graag ontvangen we je opgaaf voor 11 mei 2018.

Inschrijving is GESLOTEN ! 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld (Euro: 115,-). Na het invullen van het opgaaf formulier ontvang je in de ontvangstbevestiging hoe je het inschrijfgeld kunt voldoen.

* verplichte velden

Uw Naam *

Geboortedatum

Geslacht
ManVrouw

Uw e-mail *

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Mobiel *

Telefoonnummer in geval van nood *

Eigenaar/relatie noodnummer *

Telefoonnummer tijdens weekend *

Vervoer (Kunt u iemand meenemen dan graag incl fiets) *

Eigen vervoerRij graag meeHeb 1 extra plaatsHeb 2 extra plaatsen

Uw bericht

Ik ga akkoord met Spelregels voor meerdaagse fietstochten WFTC 01 en dat deze reis geheel voor eigen risico is, WFTC en haar organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een Meerdaagse tocht. *

ReCaptcha’s worden gebruikt om te voorkomen dat onze WFTC site gehackt wordt. Door aan te geven dat u geen robot bent kan de site vast stellen dat u een normale gebruiker bent.

* verplichte velden