Met de WFTC naar de Duitsland

Het Neukirchen-Vluyn, Duitsland weekend vindt plaats van 22 tot 25 September 2023

We verblijven in een hotel in Neukirchen-Vluyn, Duitsland, waar plek is voor meer dan 10 deelnemers (5 twee persoonskamers). Voor deze 4 dagen hebben wij verschillende GPX routes (van 60 – 100km) beschikbaar met mooie glooiende routes. Het motto is altijd samen uit en samen thuis. Wij zorgen ervoor dat de fietsgroepen netjes zijn ingedeeld naar niveau (van damesgroep tot sportieve groep tot de goed getrainde snelle groep).

Wat kun je tijdens deze 4 dagen verwachten?

Comfort plus kamer met 2 één persoonskamer,3 x uitgebreid ontbijt buffet.

Neukirchen-Vluyn ligt op ongeveer 250 km van Hoorn tussen Venlo en Duisburg.

Voor het weekend zijn een aantal routes gepland met afstanden tussen de 60 en 100 km en voor de liefhebbers een koninginnerit van ? km.

In het gebied rond Neukirchen-Vluyn zijn wat heuvels maar niet te vergelijken met het Ardennen weekend van vorig jaar, dus geschikt voor alle fiets niveau’s.

Voor onderweg zal voor iedereen door de organisatie een passend lunchpakket worden samengesteld.

Voor het avondeten op vrijdag, zaterdag en zondagavond brengen we een bezoek aan één van de vele restaurantjes in Neukirchen-Vluyn. Het budget ( excl. drankjes) daarvoor zit in het inschrijfgeld van 175 euro.

De kosten:

De kosten voor dit weekend zijn €175.
Wat krijg je hiervoor:

  • Een twee persoonskamer die je moet delen met een tweede persoon.
  • ontbijtbuffet op zaterdag, zondag, maandag.
  • lunchpakket
  • Avondeten op vrijdag, zaterdag en zondag bij een van de restaurantjes in Neukirchen-Vluyn.

 

Inschrijven kan t/m 15 augustus 2023. 

Voor vragen neem contact op met Jan Hoiting via tc@wftc.eu

Het programma

Het programma voor de vrijdag 22 september:
Deze 4 dagen willen wij optimaal benutten voor het fietsen. We vertrekken vrijdagochtend om 8:30 uur bij de McDonald’s in Hoorn. Aangekomen bij de accommodatie gaan wij ons opmaken voor de eerste middagrit  (afstand in onderling overleg).  Neem voor de eerste rit zelf even een lunchpakketje mee. 
 

Het programma voor zaterdag 23 en zondag 24 september:
Zaterdag is de dag waarop de “Koninginnenrit” gefietst wordt. Deze rit fietsen we door de heuvels van de Neder-Rijn. Een mooie omgeving met mooie glooiende heuvels. Iets anders dan de pittige klimmetjes van de Ardennen van vorige jaar maar daarom niet minder mooi. 
 
De zondag staat in het teken van een rustige rit om bij te komen van de Koninginnerit en de mogelijkheid voor degenen die zondag al huiswaarts gaan om de terugreis uitgerust aan te vangen.  

Maandagochtend starten wij om 08:30 uur met het ontbijt zodat wij rond 09:30 uur nog een afsluitend klein ritje kunnen maken voordat we huiswaarts gaan.

Inschrijven kan t/m 15 augustus 2023!

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Niet verplicht

De WFTC is geen reisbureau, deze trip wordt door leden verzorgd voor leden (vrienden van de WFTC kunnen ook mee, ipb) met als doel er samen een hele mooie gezellige fietsreis in het buitenland van te maken. Na afloop worden gemaakte kosten verrekend, mogelijk krijg je een klein bedrag terug of moet je een klein bedrag bijbetalen. De organisatie doet zijn uiterste best om deze reis binnen budget te organiseren.

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.