Met de WFTC naar de Ardennen (Tilff, Be)

Het Ardennen weekend vindt plaats van 1-5 September 2022

We verblijven in een herberg in Tilff, België, waar plek is voor meer dan 30 deelnemers. Het is een herberg dus hoe er rekening mee dat je kamers met anderen deelt. Voor deze 4 dagen hebben wij verschillende GPX routes (van 40 – 140km) beschikbaar van uitdagende klimmen tot aan mooie glooiende routes. Het motto is altijd samen uit en samen thuis. Wij zorgen ervoor dat de fietsgroepen netjes zijn ingedeeld naar niveau (van damesgroep tot sportieve groep tot de goed getrainde snelle groep).

Wat kun je tijdens deze 4 dagen verwachten?

Dit fietsweekend is inclusief:

  • 4 overnachtingen in Herberg Tilff, België
  • Koffie + gebak op de heenweg
  • 4 x ontbijt
  • 4 x diner
  • Wat lekkers voor het fietsen
  • En ’s avonds een snack en wat te drinken.

Het ontbijt en het diner worden verzorgd door het personeel van de accommodatie.

Zelf regelen: vervoer van en naar Tilff en je eigen beddengoed (slaapzak, dekbed, onderlakens en kussen)

Kosten: De kosten voor het weekend zijn ongeveer 175 EURO (minimaal 10 deelnemers) voor 4 nachten (donderdag t/m maandagmorgen). Aanbetaling is 50 EURO.

Wil je pas vanaf vrijdag meefietsten? Tuurlijk kan dat!  Wil je mee, schrijf je dan via onderstaand formulier in!

Inschrijven kan t/m 28 februari 2022. 

Voor vragen neem contact op met Jan Hoiting via tc@wftc.eu

Het programma

Het programma voor de donderdag 1 en vrijdag 2 september:
Deze 4 dagen willen wij optimaal benutten voor het fietsen. We vertrekken donderdagochtend om 8:30 uur bij de McDonald’s in Hoorn. Halverwege stoppen we voor een bak koffie met gebak. Aangekomen bij de accommodatie gaan wij ons opmaken voor de eerste middagrit  (afstand in onderling overleg).  Neem voor de eerste rit zelf even een lunchpakketje mee. 
 
Vrijdag na het ontbijt maken we onze eerste lang rit door de Ardennen met een mooie lunch tussenstop in een Belgisch stadje. De wegen in de Ardennen zijn van Belgische kwaliteit, dus zorg dat je fiets tip top in orde is en neem je ‘pech onderweg’ spullen mee 😉

Het programma voor zaterdag 3 en zondag 4 september:
Zaterdag is de dag waarop de “Koninginnenrit” gefietst wordt. Deze rit fietsen we door de heuvels van de Ardennen in het spoor van Luik-Bastenaken-Luik. Allemaal ingrediënten voor een leuke gevarieerde tocht met glooiende en pittige stijle klimmetjes. Maar in de Ardennen zijn de klimmen nooit echt super lang. Vergeet niet je bergverzet te monteren 😉
 

De zondag staat in het teken van een rustige rit om bij te komen van de Koninginnerit en de mogelijkheid voor degenen die zondag al huiswaarts gaan om de terugreis uitgerust aan te vangen. Wij hebben de accommodatie t/m maandagochtend geboekt, dus relaxed terugkomen en douchen is mogelijk. Je kunt zelfs nog een extra nachtje blijven en pas op maandagochtend huisarts gaan. 

Maandagochtend starten wij om 08:30 uur met het ontbijt zodat wij rond 09:30 uur nog een afsluitend klein ritje kunnen maken voordat we huiswaarts gaan.

Inschrijven kan t/m 28 februari 2022!

Tweede kans inschrijving (op basis van beschikbaarheid bij de accommodatie t/m 16 Augustus!

Opmerking: Als overheidsinstanties besluiten dat de locatie geen groep kan huisvesten, dan wordt het gehele bedrag, inclusief aanbetaling volledig vergoed. In alle andere gevallen moet je gebruik maken van je eigen reis- en annuleringsverzekering.

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Niet verplicht

De WFTC is geen reisbureau, deze trip wordt door leden verzorgd voor leden (vrienden van de WFTC kunnen ook mee, ipb) met als doel er samen een hele mooie gezellige fietsreis in het buitenland van te maken. Na afloop worden gemaakte kosten verrekend, mogelijk krijg je een klein bedrag terug of moet je een klein bedrag bijbetalen. De organisatie doet zijn uiterste best om deze reis binnen budget te organiseren.

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.