Met de WFTC naar de Eifel/Luxemburg!

Het Eifel weekend vindt plaats van 24-27 september 2020

Inmiddels is de meerdaagse commissie al druk bezig met het aanmaken van de fietsroutes variërend van 40 tot 140 km per dag. De locatie is uiteindelijk een B&B in Vianden Luxemburg geworden. Er is voor 18 personen gereserveerd in de B&B. De B&B ligt op 5 minuten lopen van het historische stadje Vianden. Vianden is een schilderachtig stadje in de vallei van de Our met een imposant kasteel aan de rand van de stad. Het verblijf genaamd B&B Nagel ligt tezamen met de camping aan de grensrivier de Our en grenst aan de Eifel streek van Duitsland.

 

Wat kun je tijdens deze 3 of 4 dagen verwachten?

De kosten voor het weekend zijn 150 EURO voor 2 nachten (vrijdag t/m zondag), of 190 EURO voor 3 nachten (donderdag t/m zondag). Voor deze 4 dagen hebben wij verschillende GPX routes beschikbaar van uitdagende klimmen tot aan mooie routes door de vallei van de Our richting bijvoorbeeld Echternach. Het motto is altijd samen uit en samen thuis. Wij zorgen ervoor dat de fietsgroepen netjes zijn ingedeeld naar niveau (van de enigszins getrainde cappuccino-groep tot de goed getrainde isostar groep).

Dit fietsweekend is inclusief:

  • 2 of 3 overnachtingen in B&B Nagel  in Vianden
  • Koffie + gebak op de heenweg
  • 2 of 3 x ontbijt
  • 1 of 2 x diner van Le chef H’Oising
  • 1x restaurant 2/3 gangen diner + 1 keer (fris)drank
  • Wat lekkers voor tijdens het fietsen en de avonden

Wil je mee, schrijf je dan via onderstaand formulier in!

Inschrijven kan t/m 22 augustus 2020. Er zijn nog een paar plekjes voor WFTC leden!

Voor vragen neem contact op met Rim Sluijs of Jan Hoiting via tc@wftc.eu

Het programma

Het programma voor de donderdag 24 en vrijdag 25 september:
Deze 4 dagen willen wij optimaal benutten voor het fietsen. We vertrekken donderdagochtend om 8:30 uur bij de McDonald’s in Hoorn. Halverwege stoppen we voor een bak koffie met gebak. Aangekomen bij de accommodatie gaan wij ons opmaken voor de eerste middagrit  (afstand in onderling overleg).  Neem voor de eerste rit zelf even een lunchpakketje mee. ‘s Avonds zal Le Chef H’Oising een warme maaltijd bereiden.  
 
Vrijdag na het ontbijt maken we onze eerste lang rit door de West-Eifel met een mooie lunch tussenstop in een Duits of Luxemburgs stadje. De wegen in de Eifel zien en voelen als een biljartlaken en zijn zeer rustig qua verkeer. 
Het programma voor zaterdag 26 en zondag 27 september:
Zaterdag is de dag waarop de Koninginnenrit gefietst wordt. Deze rit fietsen we door de heuvels van Luxemburg in het spoor van de Jean Nelissen Classic en La Charly Gaul. De beklimmingen in dit gebied zijn wat steiler dan in de Eifel.
 
Zondagochtend starten wij om 08:30 uur met het ontbijt zodat wij rond 09:30 uur nog een mooie tocht kunnen maken voordat we huiswaarts gaan. Eerder huiswaarts mag natuurlijk ook! Wij zullen nog even navragen of er een mogelijkheid is om in de accommodatie te douchen na de laatste tocht.

 

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Niet verplicht

Inschrijven kan t/m 22 augustus!

Heb je je ingeschreven voor april dan kun je ook mee in september. Je kunt ook kosteloos annuleren.

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.