Met de WFTC naar de Eifel!

Nav COVID-19 is het Eifel weekend verplaatst van april naar 24-27 september 2020

Inmiddels is de meerdaagse commissie al druk bezig met het aanmaken van de fietsroutes variërend van 40 tot 140 km per dag en is er een vakantiehuis gereserveerd voor 12 personen in de Eifel op 16 kilometer van Bitburg. Het vakantiehuis genaamd Pure Eifel is gelegen in het kleine dorpje Oberkail en maakt deel uit van Eifelkreis Bitburg-Prüm regio.  

 

Wat kun je tijdens deze 3 of 4 dagen verwachten?

Het weekend kost 125 EURO voor 2 nachten (vrijdag t/m zondag of 150 EURO voor 3 nachten (donderdag t/m zondag) en is ook beschikbaar voor NIET-WFTC leden. Voor deze 4 dagen hebben wij verschillende GPX routes beschikbaar en is het motto samen uit en samen thuis. Wij zorgen ervoor dat de fietsgroepen netjes zijn ingedeeld naar niveau (van de enigszins getrainden cappuccino-groep tot de goed getrainden isostar groep).

Dit fietsweekend is inclusief:

  • 2 of 3 overnachtingen in groepsverblijf en vakantiehuis Pure Eifel in Oberkail
  • Koffie + gebak op de heenweg
  • 2 of 3 x ontbijt
  • 1 of 2 x diner van Le chef H’Oising
  • Een rondleiding in de Bitburg Brouwerij
  • 1x restaurant 2/3 gangen diner + 1 keer (fris)drank
  • Wat lekkers voor tijdens het fietsen en de avonden

Wil je mee, schrijf je dan via onderstaand formulier in!

Inschrijven kan t/m 22 augustus 2020.

Voor vragen neem contact op met Rim Sluijs of Jan Hoiting via tc@wftc.eu

Het programma

Het programma voor de donderdag 24 en vrijdag 25 september (NIEUWE DATA!)

Deze 4 dagen willen wij optimaal benutten voor het fietsen. We vertrekken donderdagochtend om 8:30 uur bij de McDonald’s in Hoorn. Halverwege stoppen we voor een bak koffie met gebak. Aangekomen bij het vakantiehuis gaan wij ons opmaken voor de eerste middagrit (afstand in onderling overleg). Neem voor de eerste rit zelf even een lunchpakketje mee. ‘s Avonds zal Le Chef H’Oising een warme maaltijd bereiden. 

Vrijdag na het ontbijt maken we een rit waarbij we onder de middag terugkomen bij de accommodatie voor een lunch. Daarna kan de groep die vrijdagochtend vanuit Hoorn is vertrokken aansluiten voor de middagrit.

 

Het programma voor zaterdag 26 en zondag 27 september (NIEUWE DATA!)

Zaterdag is de dag waarop de Koninginnenrit gefietst wordt. Deze rit fietsen we door de Westeifel richting de grens met Luxemburg. De beklimmingen in dit gebied zijn wat steiler dan in de rest van de Eifel. De wegen zien en voelen als een biljartlaken en zijn zeer rustig qua verkeer. Zaterdag aan het einde van de middag worden wij verwacht bij de Bierbrouwerij van Bitburg voor een rondleiding en “Bitte ein Bit” biertje. Na de rondleiding sluiten wij de avond af met een diner in een restaurant in Bitburg.

Zondagochtend starten wij om 08:30 uur met het ontbijt zodat wij rond 09:30 uur nog een mooie tocht (afstand in onderling overleg) kunnen maken voordat we huiswaarts gaan. Eerder huiswaarts mag natuurlijk ook! Wij zullen nog even navragen of er een mogelijkheid is om in de accommodatie te douchen na de laatste tocht.

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Niet verplicht

Inschrijven kan t/m 22 augustus (NIEUWE DATUM)

Heb je je ingeschreven voor april dan kun je ook mee in september. Je kunt ook kosteloos annuleren.

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.