WFTC update – COVID-19

Update 13 april:  Fiets alleen of met z’n 2-en, hou 1,5m afstand tot elkaar en anderen en alle WFTC events/toerritten t/m eind april 2021 zijn afgelast. Op een sportaccommodatie  zoals wielerbaan mag je met z’n 4-en fietsen op 1,5 m. 

  • WFTC Corona-protocol (van toepassing tijdens alle WFTC ritten). De corona-maatregelen veranderen regelmatig. De WFTC volgt landelijke regelgeving, RIVM en NTFU adviezen.
WFTC events 2021

Het toerritten programma voor 2021 is klaar, met:  mooie nieuwe routes en de WestFriese Veldtoertocht

2021 WFTC Events

WFTC, fiets sportief met ons mee!

Ben jij ook een enthousiaste toerfietser?

Vindt jij het leuk om regelmatig een rondje te fietsen met een groep die sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan?

Fiets dan mee met de toerritten van de WFTC!

Waar en hoe laat?

Voor al onze toerritten verzamelen we om 08:30 voor een bakje koffie. Om 09:00 stipt starten we in WFTC groepen (verschillende snelheden), wil je in een eigen groepje fietsen (op GPS, route is niet uitgepijld) dan kun je starten tussen 08:45 en 09:30. Inschrijven voor WFTC toerritten kan via: Aanmelden WFTC toerrit

Startlocatie?

WFTC kantine aan de Noorderdracht 42a, Hoorn

Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico. WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.