WFTC update – COVID-19

Update september 2021: 1,5m is opgeheven per eind september – Voor onze startlocatie gelden dan geen beperkingen meer – tijdens de koffiestop cf we aan landelijke regelgeving. Iedereen, ook niet-leden, kan weer met WFTC toerritten meefietsen.

  • WFTC Corona-protocol (van toepassing tijdens alle WFTC ritten). De corona-maatregelen veranderen regelmatig. De WFTC volgt landelijke regelgeving, RIVM en NTFU adviezen.

2021 WFTC Events

WFTC, fiets sportief met ons mee!

Ben jij ook een enthousiaste toerfietser?

Vindt jij het leuk om regelmatig een rondje te fietsen met een groep die sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan?

Fiets dan mee met de toerritten van de WFTC!

Waar en hoe laat?

Voor al onze toerritten verzamelen we om 08:30 voor een bakje koffie. Om 09:00 stipt starten we in WFTC groepen (verschillende snelheden), wil je in een eigen groepje fietsen (op GPS, route is niet uitgepijld) dan kun je starten tussen 08:45 en 09:30. Inschrijven voor WFTC toerritten kan via: Aanmelden WFTC toerrit

Startlocatie?

WFTC kantine aan de Noorderdracht 42a, Hoorn

Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico. WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.