WFTC Koerspret bier (cadeau idee!)

Koerspret – Het bier voor de echte wielerfanaat. En ja, dat zijn wij bij de WFTC! Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met de brouwer van dit lokale wielerbiertje. Dit concept wordt door onze lokale oud-wielerprof Peter Koning gerund. Peter heeft onder andere voor de profploegs Drapac en Aqua Blue gereden en in 2017 de ronde van Spanje (Vuelta) 2017 uitgereden.

Tijdens de pas-sessie hadden we al een aantal eigen WFTC Koerspret flessen staan. Dit is natuurlijk een leuk cadeau, relatiegeschenk, voor je familie, vrienden of natuurlijk gewoon als perfecte afsluiter voor jezelf na de fiets ritjes die je de komende tijd gaat maken.

Wij bieden 750 ml flessen Koerspret Weizenbier aan voor de prijs van €10. De Koerspret Weizenbier is gebrouwen volgens Duitse bierstijl. De Weizen is fris, fruitig en een heerlijke dorstlesser. Het bier is ongefilterd en heeft daardoor een mooie troebele weizenkleur en een stevige volle schuimkraag.

 

WFTC Koerspret bier bestellen

WFTC Koerspret bier kun je bestellen via onderstaand formulier. Michael Köhler of Rim Sluijs zorgen dan dat je je bestelling zo spoedig mogelijk ontvangt

Met de aankoop steun je bovendien de WFTC. Een win-win toch?

 

WFTC, fiets sportief met ons mee!
Veel fietsplezier.

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

ivm doorgeven aan horeca koffie-stop (corona-maatregel)

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of inschrijving/evaluatie van WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC events en het gebruik van GPS bestanden is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC event of het gebruik van een GPS bestand.