WFTC leden enquête 2020

Waarom een enquête?

Als vereniging willen we graag weten wat er leeft binnen de vereniging. Waar zijn de leden tevreden over, over welke zaken misschien wat minder en welke ideeën leven er om het reilen en zeilen binnen de vereniging beter te laten verlopen. Om de vereniging goed te laten draaien zijn we ook afhankelijk van de leden die een vrijwillige bijdrage leveren aan diverse verenigingen activiteiten en daarvoor zijn we altijd op zoek naar extra handjes en liefhebbers.

Wat vragen we van onze leden?

Wij zijn zeer benieuwd naar jullie feedback en stellen het op prijs als jullie dat in onderstaand formulier vermelden. Tevens vragen we jullie aan te geven wat je voor de vereniging kan/wil betekenen met jou bijdragen voor activiteiten van de WFTC.

Wat doet het bestuur allemaal?

Het bestuur wil haar leden graag in de gelegenheid stellen een bestuursvergadering bij te wonen. Op deze manier krijg je een indruk wat er aan de bestuurstafel gebeurt en ben je in de gelegenheid om jou punten kenbaar te maken. Lijkt je dit wat?

wftc logo

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Je kunt meerdere opties aanvinken 😉

Enquête invullen kan t/m 31 maart 2020
  • Deze enquête is niet anoniem ivm de mogelijkheid om leden te benaderen nav de vrijwilligersvraag en deelname bestuursvergadering.
  • Leden die tijdens de ALV aanwezig zijn mogen hun input nogmaals kenbaar maken via dit enquête formulier.

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.