Op zondag 28 Maart 2021 opent de WFTC het wielerseizoen met haar traditionele openingstocht. Deze gaat wel door! Maar, 2021 is ook in alle opzichten anders: WFTC leden ontvangen per mail bericht voor een alternatieven WFTC koppelkoers – duo openingstocht

Op zondag 17 oktober 2021 sluit de WFTC het wielerseizoen met haar traditionele sluitingstocht (Lunch en/of koffie gebak onderweg wordt later bepaald)

Vanaf 09:30 ben je welkom. We starten bij de kantine aan de Noorderdracht 42a in Hoorn (Kantine van de Handbalvereniging en WFTC!) om 10.00 uur gepland. Voor deze route zijn er twee routes gemaakt, 40 en 60 km. We starten in diverse groepen, die elke een eigen snelheid aanhouden. Kies de groep die bij je past anders waai je eraf.

De is een event voor WFTC leden.

De eigen bijdrage voor de lunch is al jaren constant: 5 euro (ter plekke voldoen)

Je opgave voor dit WFTC event ontvangen we graag via onderstaand formulier

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Niet van toepassing voor Zeeweringsrit ZWAAI editie

Vertrek vanaf je eigen huis! We verzamelen NIET bij de WFTC kantine!!

Zorg dat ‘Niet van toepassing” aangevinkt staat voor alle events m.u.v Openings- & Sluitingstocht

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.