Alle stemmen zijn geteld!

Het Lichtblauwe tenue is het nieuwe WFTC clubtenue!

WFTC logo: De opvallende kijker had reeds een gemoderniseerd WFTC logo op de kledingontwerpen ontdekt. Dit nieuwe herkenbare blauw/gele logo bevat zoveel mogelijk de elementen van onze oude WFTC logo maar in een iets ‘moderner jasje’ om een echte eenheid met het nieuwe Lichtblauwe WFTC te vormen. We hadden het nieuwe logo graag onthuld tijden de WFTC barbecue, maar corona maakt deze alternatieve manier noodzakelijk.

Nieuwe WFTC kleding: Lichtblauw!

Nieuwe WFTC Logo

Passen van de nieuwe WFTC clubkleding.

De pas-sessies zullen plaatsvinden in de WFTC Kantine aan de Noorderdracht 42a. Tijdens deze sessies zijn er twee medewerkers van Kalas beschikbaar voor assistentie, vragen beantwoorden en uitleg bestelling invoer in on-line tool. Ivm corona kunnen er per tijdsblok slechts een beperkt aantal mensen (15) in de kantine aanwezig zijn, daarom moet je je inschrijven voor een tijdslot.

  • Zaterdagochtend 26 september (10:00 – 13:00), (max 15 personen per uur)
    • 10:00 – 11:00 nog voldoende plaats
    • 11:00 – 12:00 nog voldoende plaats
    • 12:00 – 13:00 VOL!!
  • Mocht je niet willen passen ivm corona, dan kun je de maten in de maattabel van Kalas vinden en hiermee je bestelling doorgeven:
Opgeven via onderstaand formulier is verplicht! Dit ivm regelgeving om 1,5m afstand te kunnen waarborgen.
Pas-avond WFTC clubkleding

Slechts 1 keus mogelijk en vol = vol!

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Kledingadvies

Het bestuur adviseert alle leden een WFTC kleding pakket te bestellen. Dit pakket bestaat uit een shirt met korte mouwen, korte wielerbroek, voorjaarsjas of bodywarmer en sokken. Met dit pakket ben je een groot deel voorzien van de juiste kleding. De eigen bijdrage zal rond de 90,- euro liggen. De WFTC clubkleding wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Stabo, Konijn, Fysio Hoorn en Octant mondzorg.

Mocht deze eigen bijdrage te hoog voor je zijn, dan verwachten dat je minimaal een shirt met korte mouwen, korte wielerbroek en sokken besteld, zodat alle WFTC leden de toerritten in clubkleding kunnen fietsen. De eigen bijdragen hiervan ligt rond de 40,- euro.

Alle WFTC leden kunnen eenmalig een zeer voordelig WFTC kledingpakket (of basispakket) aanschaffen

Bestellen van de nieuwe WFTC clubkleding.

Tijdens de pas sessies zal direct de initiële bestelling opgenomen worden door Kalas medewerkers. Zij geven uitleg over de bestelprocedure en helpen alle leden met de invoer in de online bestelmodule van Kalas. Deze bestelmodule zal in de toekomst ook gebruikt worden voor nabestellingen (betaling vindt dan direct plaats aan de kledingleverancier).

Levering van de nieuwe WFTC clubkleding.

Het is de verwachting dat de kleding na de jaarwisseling beschikbaar komt. Kalas stuurt de bestelde kleding naar onze sponsor Konijn Cycling Center – daar kun je de kleding ophalen.

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. de Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit.