MTB clinic in Schoorl (7 maart ’21). AFGELAST!

Afhankelijk van animo/interesse en ontwikkeling van corona – anders verplaatsen we naar herfst 2021

Ben jij enthousiast om te MTB? Wil jij het eens proberen? Onder begeleiding van een ervaren MBT trainer ga je fietsen op wellicht onbekende paden in de duinen rondom Schoorl. Je leert de basiskneepjes van het rijden op een MTB. Geen fiets? Geen probleem – die kun je huren tegen speciaal tarief voor deze clinic. Deze clinic is geschikt voor beginners en gevorderden.

Prijs: Voor WFTC leden: € 35,- incl huur MTB. Heb je zelf een MTB dan bedragen de kosten € 22,- Dit is inclusief kaartje duingebied. We hebben de prijs kunnen verlagen tot deze € 35,- door een bijdrage van de WFTC. Niet-leden betalen € 40,-

Deelnemers: WFTC leden en niet-leden (leden hebben voorrang bij inschrijving). Minimaal deelnemers aantal = 10, maximaal = 20.

Je opgave voor dit WFTC event ontvangen we graag via onderstaand formulier

Navigatie & Strava instructie- avond (12 februari 2021 van 20:00 – 22:00). AFGELAST!

Mooie routes plannen met Komoot of Mapsource, het registreren van je kilometers op Strava, hoe heb je een segment gereden, enz .. Allemaal zaken die via fietscomputers, zoals Garmin, en websites, van Komoot & Strava, bij te houden zijn. Maar wellicht is het gebruik niet voor iedereen gesneden koek. In deze instructie-avond willen we jullie meenemen door de basis van navigatie Garmin, het gebruik van Komoot en Map source om routes te maken, zodat ook voor jou het gebruik hiervan leuker en makkelijker wordt.

Prijs: Gratis (koffie en koek?)

Deelnemers: WFTC leden en niet-leden (leden hebben voorrang bij inschrijving). Minimaal deelnemers aantal = 10, maximaal = 20.

Je opgave voor dit WFTC event ontvangen we graag via onderstaand formulier

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Zorg dat ‘Niet van toepassing” aangevinkt staat voor alle events m.u.v Openings- & Sluitingstocht

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beantwoorden van vragen en/of opgaves voor WFTC events. Deze gegevens blijven maximaal 1 jaar bewaard en daarna vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.