Kom fietsen bij de Westfriese Toerclub (WFTC) uit Hoorn!

Fietsen is razend populair! De corona-tijd heeft het sportieve fietsen een enorme boost gegeven. En na al het solo/duo fietsen is fietsen in een groep toch wel aantrekkelijk gezellig!

De WFTC is een enthousiaste, sportieve groep fietsers voor iedereen (vrouwen en mannen) van jong tot oud, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. We fietsen in meerdere groepen, met verschillende snelheden. Kortom, er is plek voor wielrenners van elk niveau bij de WFTC.

Enthousiast – fiets vrijblijvend een keertje met ons mee! Meldt je aan via: secretaris@wftc.eu

Of word direct lid via je aanmelding via onderstaand formulier.

Voordelen van het WFTC lidmaatschap:
  • 10% korting op bijna alle fietsspullen bij Konijn Bike & Fashion in Hoorn, Noord-Holland;
  • WFTC clubkleding tegen gereduceerd tarief, mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
  • Stages (Wattbike spinning, indoor) bij Vredehof Fitness in Hoorn, Noord-Holland;
  • Inclusief: Lidmaatschap van de NTFU en 4x per jaar het blad Fietssport (NTFU);
  • Korting op toertochten in heel Nederland met je NTFU nummer;
  • Fietsverzekering via NTFU. Jouw fiets is standaard verzekerd tot €1.000,- aan schade, je accessoires tot €350,-. Via NTFU kun je zelf Extra Dekking regelen (tegen beetje extra premie) om het verzekerd bedrag voor je fiets te verhogen;
  • Deelname aan alle WFTC toerritten, clubtochten en trainingsritten inclusief;
  • Meedoen aan alle WFTC events, zoals diverse fiets gerelateerde events, Zomer barbecue, meerdaagse, winter activiteiten en meer;

Bij aanmelding als WFTC-lid dien je akkoord te gaan met de volgende WFTC regelingen:

Tarieven WFTC lidmaatschap

Soort

lidmaatschap

Contributie 2021
Basis lidmaatschap 65 Euro (waarvan 19,54 Euro afdracht aan koepelorganisatie NTFU en 17,75 Euro voor de collectieve NTFU fietsverzekering)
Gezins lidmaatschap 62 Euro (waarvan 15,90 Euro afdracht aan koepelorganisatie NTFU en 17,75 Euro voor de collectieve NTFU fietsverzekering)
M-Lidmaatschap (ook lid van andere club) 33 Euro (waarvan 3,07 Euro afdracht aan koepelorganisatie NTFU)
Donateur 25 Euro

 

XL  lidmaatschap

 

Contributie  in 2021 Alleen af te sluiten tussen 1/7 en eind van het seizoen

(Alleen voor 2021 – normaal pas vanaf 1/9!)

Basis lidmaatschap XL 73 Euro (waarvan 29,34 Euro afdracht aan koepelorganisatie NTFU en 26,50 Euro voor de collectieve NTFU fietsverzekering)
Gezins lidmaatschap XL 70 Euro (waarvan 23,87 Euro afdracht aan koepelorganisatie NTFU en 17,75 Euro voor de collectieve NTFU fietsverzekering)

Bij een XL-lidmaatschap betaal je alvast de NTFU-bijdrage en verzekeringspremie voor het volgende jaar vooruit. Dit is voordeliger dan een regulier lidmaatschap (bij een basislidmaatschap XL).

In het volgende jaar factureren we dan alleen nog de WFTC-contributie van ongeveer 28 Euro (bij een basislidmaatschap, onder voorbehoud van de mutatie van de gemiddelde consumentenprijsindex).

Velden met * zijn vereist om het formulier succesvol te versturen

Je hebt een bedenktijd van 8 weken, binnen deze tijd kunt je je inschrijving kosteloos annuleren bij de secretaris: secretaris@wftc.eu

De verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het beheren van het ledenbestand, incasseren van de contributie en communiceren met de leden. Deze gegevens blijven gedurende je lidmaatschap bewaard en bij opgave vernietigd. WFTC handelt conform de privacy policy, zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Deelname aan WFTC activiteiten is op eigen risico, WFTC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van deelname aan een WFTC activiteit en/of event.